فرصت محدود برای ریجستری موبایل

ت

اجرای طرح رجیستری موبایل واره ها اعم از تبلت و ساعت های هوشمند از ۱۲ تیرماه در گمرک فرودگاه امام(ره)

به گزارش روابط عمومی گمرک فرودگاه امام در راستای لزوم اجرای طرح رجیستری موبایل واره ها اعم از تبلت و ساعت های هوشمند( دارای سیم کارت) این طرح در گمرک فرودگاه امام (ره) از ۱۲ تیرماه اجرایی خواهد  شد.

علی سلیمانی مدیرکل گمرک فرودگاه امام در این زمینه گفت: مسافرین ورودی به کشور در بدو ورود در سالن مسافری گمرک و با مراجعه به همکاران ما می بایست نسبت به اظهار و رجیستری گوشی تلفن همراه، تبلت، ساعت های هوشمند، بارکد اسکنر، مبدل تلفن ثابت به سیار، PDA و هر گونه تجهیزات دارای سیم کارت با ارائه مشخصات خود و موبایل واره های ورودی شان به گمرک اقدام نمایند.

مدیرکل گمرک فرودگاه امام با اشاره به دستگاه های تلفن همراه و موبایل واره های همراه اتباع خارجی اظهار داشت: اتباع خارجی پس از ثبت در لحظه ورود در گمرک بعد از گذشت حداقل یک ماه امکان فعالسازی در نزدیکترین گمرک مسافری محل سکونت خود را دارند، ضمن این که انجام فرایند رجیستری موبایل واره های وارده از طریق بسته های پستی نیز در بدو ورود در حوزه ۳ گمرک امانات پستی فرودگاه امام قابل رسیدگی و انجام می باشد.

رضا خورشیدی معاون مسافری گمرک فرودگاه امام نیز با اشاره به اجرایی شدن این طرح برای مسافران ورودی ، در این زمینه افزود: مسافرینی که قبل از تاریخ ۱۲ تیرماه اقدام به ورود تبلت و موبایل واره نموده اند با قرار دادن سیم کارت و روشن کردن دستگاه خود دیگر نیازی به انجام فرایند رجیستری نخواهند داشت.

کارت خور خود را تا قبل از جمعه به کمک یک سیم‌کارت راه اندازی کرده و فعالیت مرتبط با آن دستگاه را یکبار امتحان کنند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: تاریخ اعمال مشمولیت موبایل واره‌هایی که به شکل ساعت هوشمند سیم کارت‌خور هستند دوازدهم تیرماه می‌باشد و بعد از ساعت صفر جمعه شب دوازدهم تیرماه دیگر امکان استفاده از سیم کارت در ساعت‌های هوشمندی که پیش از این توسط سیم کارت فعال نشده‌اند وجود ندارد و این موبایل‌واره‌ها نمی‌توانند از شبکه بی‌سیم کشور سرویس دریافت کنند.

دهقانی نیا گفت: باید تاکید کنیم که دارندگان موبایل واره‌ها به شکل ساعت‌های هوشمند سیم کارت خور باید پس از انداختن سیم کارت در داخل دستگاه حتماً فعالیت مرتبط با آن را انجام دهند که این می‌تواند ارسال اس ام اس، گرفتن تماس و یا اتصال به شکل بلوتوث با دستگاه دیگری باشد.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین از هموطنان خواهشمندیم پس از انجام این کار برای اطمینان از ثبت دستگاه خود در شبکه رجیستری آی ام‌ای آی ساعت هوشمند خود را با کد دستوری ستاره ۷۷۷۷ مربع ارسال نمایند و به متن پیامک دریافتی هم دقت نمایند که برند، مدل و دیگر مشخصات ارسال شده در پیامک با اطلاعات ساعتشان منطبق باشد.

وی گفت: برای دریافت آی ام‌ای آی ساعت هوشمند سیم کارت خور هم باید به بسته‌بندی دستگاه مراجعه کنند و یا کد دستوری ستاره مربع ۰۶ مربع را در خود دستگاه بزنند تا آی ام‌ای آی آن را دریافت نمایند.

دهقانی نیا تاکید کرد: پس از دوازدهم تیر هم مردم باید دقت نمایند که در هنگام خرید ساعت هوشمند سیم کارت خور حتماً استعلام اصالت دستگاه را با ارسال آی ام‌ای آی به کد دستوری ستاره ۷۷۷۷ مربع دریافت کنند.

مشاهده قبلی

وضعیت کالاهای اساسی در بنادر شمالی

مشاهده بعدی

توصیه‌های مهم رهبر در ضرورت مدیریت فضای مجازی/ “بستن فضای مجازی بی‌عقلی است مدیریت لازم است”

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .