ممنوعیت واردات کاشی و سرامیک / و ممنوعیت محصولات برندهای خارجی لوازم‌خانگی

واردات و صادرات کالا از گمرک و ترخیص کالا در گمرک

واردات و صادرات کالا از گمرک و ترخیص کالا در گمرک

ورود به بازارهای صادراتی با ممنوعیت واردات کاشی و سرامیک

«رضا صفاری» در نشستی خبری با اشاره به اینکه به‌تازگی قرارداد فروش ۳۰ هزار متر مربع کاشی در فاز نخست با یونان منعقد شده، افزود: پارسال ۴۵۰ میلیون متر مربع کاشی در کشور تولید شد که نیمی از آنها صادر شده است.

وی خاطرنشان‌کرد: امسال نیز علاوه بر بازارهای روسیه، پاکستان و عراق، به آلمان و یک کشور آفریقایی هم صادرات انجام شد.

صفاری ادامه‌داد: جمهوری اسلامی ایران جزو پنج کشور نخست تولیدکننده کاشی و سرامیک در جهان است.

وی اضافه‌کرد: همچنین ۱۰ کشور نخست واردکننده کاشی و سرامیک در جهان همچون عراق، امارات متحده عربی و عربستان در همسایگی ما هستند که فرصت مغتنمی برای ایران برای توسعه صادرات این محصولات است.

این مقام صنفی درخصوص وضعیت این صنعت در کشور گفت: تاکنون حدود ۷۰۰ میلیون متر مربع پروانه بهره‌برداری صادر شده است که نزدیک به نیمی از آنها تعطیل هستند.

وی تاکید کرد: امروز دیگر هیچ‌گونه مجوزی برای ساخت کارخانه‌جات جدید صادر نخواهد شد و هدف، احیا و به روز کردن کارخانه های موجود است.

در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۰۹ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در کشور تولید شد به همین ذلیل واردات کاشی و سرامیک تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد.

مخالفت وزارت صنعت با ورود محصولات برندهای خارجی لوازم‌خانگی

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به زیر ساخت های صنعتی که در حوزه لوازم خانگی شکل گرفته، وزارتخانه با ورود محصولات لوازم خانگی برند های خارجی که در زمان تحریم ها کشور را ترک کرده اند، مخالف است.

به گزارش خبرنگاران شبکه خبری از وزارت صنعت، معدن و تجارت، “مهدی صادقی نیارکی” از تصویب آیین کار شورای سیاستگذاری توسعه صنعت لوازم خانگی با حضور تشکل های تخصصی خبر داد و گفت: این شورا با هدف صیانت از صنعت لوازم خانگی، توسعه و تعمیق ساخت داخل و حرکت به سمت نوآوری و حمایت از ارتقاء تکنولوژی به صورت مستمر برگزار خواهد شد.

وی، ارتقاء کیفیت لوازم خانگی و صیانت از اشتغال مولد را از دیگر اهداف این شورا عنوان کرد و افزود: با تشکیل این شورا، ارتقای جایگاه صنعت لوازم خانگی و حمایت از صنایع بومی با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

صادقی‌نیارکی، توسعه صنعتی را منوط به توانمندسازی بخش خصوصی و جامعه صنعتی کشور برشمرد و ادامه‌داد: سیاستگذاری برای توسعه این صنعت راهبردی، احصای موانع پیش روی تولید و تسهیل‌گری و بهبود فرآیندهای اجرای در صنعت لوازم خانگی، از جمله وظایف این شورا خواهد بود.

وی در ادامه شکل‌گیری انجمن قطعه سازی در این صنعت را گام مهمی در توسعه این صنعت توصیف کرد و گفت: برای تسهیل در فرایند سیاستگذاری باید هماهنگی بین تشکل‌های بخش خصوصی ایجاد شود تا بستر مناسب برای حضور موثر این صنعت در نهادهای تصمیم ساز فراهم شود.

مشاهده قبلی

قیمت سیمان کاهش یافت

مشاهده بعدی

تازهای مالیاتی

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .